etiquetes_petit

abetorojo portem més de 40 anys fabricant etiquetes.
Som especialistes en el disseny i producció de tot tipus d’etiquetes. La nostra activitat es dirigeix a múltiples sectors del mercat com a indústria, alimentació, cosmètica, farmacèutic, automoció, etc
El nostre experimentat equip de professionals, s’encarregarà de dissenyar i fabricar les etiquetes que vostè prèviament ens demani fer.

Gràcies a la nostra maquinària podem fabricar petites i grans quantitats d’etiquetes a preus molt competitius, realitzar-les amb les tècniques més modernes per poder oferir la millor relació qualitat / preu als nostres clients.

La nostra llarga experiència ens permet oferir: ASSESSORAMENT, QUALITAT, SERVEI, SERIETAT I EL MILLOR PREU.

ASSESSORAMENT: Amb gran coneixement del sector, podem assessorar per solucionar qualsevol dubte que pugui tenir. El nostre principal objectiu és oferir la millor solució adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

QUALITAT: Tots els productes que fabriquem es lliuren amb les màximes garanties, sota el control del Departament de qualitat.

SERVEI: Disposem de més de 2000 productes en estoc, pel que podem garantir el lliurament en el menor temps.

SERIETAT: Sempre complim amb els compromisos adquirits.

Finalment voldríem esmentar el nostre compromís pel medi ambient, tots els nostres processos de fabricació estan compromesos amb aquesta finalitat.